Posada ROCK 2021 > Line-UP

Suedezii DARK TRANQUILLITY și grecii ROTTING CHRIST sunt primele mari trupe internaționale de pe afișul de anul acesta al Festivalului Posada Rock, care va avea loc în weekendul 3-5 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Pioneri ai inconfundabilului sound din Gothenburg, alături de In Flames și At the Gates, DARK TRANQUILLITY sărbătoresc 32 de ani de existență neîntreruptă pe scena death metalului melodios. Suedezii vin în 2021 cu stilul care i-a consacrat, adăugând elemente moderne, dar păstrând vigoarea și eleganța pentru care sunt cunoscuți. Cu o formulă întărită prin aducerea chitaristului Michael Ammot (ex-Arch Enemy), DARK TRANQUILLITY promite un show plin de energie pe 5 septembrie la Posada Rock 2021.

O carieră de peste 30 de ani au și veteranii black metal-ului grecesc, ROTTING CHRIST, materializată în 13 albume de studio și nenumărate prestații live memorabile. România ocupă un loc aparte în inima liderilor greci ai metalului extrem, care au o interpretare proprie a cunoscutei piese ”Cine iubește și lasă”. După un concert sold-out la București alături de Moonspell în toamna lui 2019, ROTTING CHRIST abia așteaptă reîntâlnirea cu fanii români care va avea loc în seara de 3 septembrie la Câmpulung Muscel.

În perioada imediat următoare va fi anunțat încă un headliner internațional de calibru, precum și trupele românești care vor evolua în recital.