Miercuri, 5 sep 2018

A fost Posada Rock 2018!

Este ediția de care suntem cel mai mulțumiți. Atât din punct de vedere organizatoric cât și al publicului prezent în cele trei zile de festival, lucrurile au fost superioare anilor precedenți.

Festivalul ăsta este făcut prin munca și pasiunea unui număr extrem de redus de oameni. Avem o istorie cu care ne mândrim și prieteni buni care ne ajută. A pornit ca un vis care s-a transformat, parcă firesc, într-o realitate pe care o trăim din ce în ce mai intens, cu fiecare an.

Am simțit în acest an că Posada Rock a devenit o familie. O familie care crește an de an și care contribuie la atmosfera aparte pe care doar la Posada Rock o poți întâlni.

Am văzut fani Stratovarius dansând pe Dog Eat Dog, am văzut fani gothic sărind pe Ugly Kid Joe. Am văzut părinți care, după ce și-au lăsat copiii la locul de joacă, s-au băgat la un pogo pe Last Hope. Și am văzut copii. Foarte mulți copii. Copii fericiți.

De fapt despre asta este totul. Despre zâmbetul de pe fața fiecărui participant, despre fericirea din ochii oamenilor. La Posada, rock-ul este cultură, distracție, spirit liber și bun simț.

Din toate aceste motive, vom crește în continuare.

Luni vor fi puse în vânzare biletele early bird pentru ediția de anul viitor, pentru care avem deja confirmate trupe precum Tiamat, Moonspell sau Soen. Și surprizele sunt abia la început. Vă promitem că încrederea voastră va fi răsplătită!

La revedere Posada Rock 2018, bun venit Posada Rock 2019!

 

Înapoi