Luni, 23 iul 2018

DOG EAT DOG încheie ediția din acest an a Festivalului Posada Rock 2018!

Americanii de la Dog Eat Dog, regii neîncoronați ai rap metalului, vin la Câmpulung Muscel pe 2 septembrie!

DOG EAT DOG și-a început activitatea în 1990, fiind un nume important al scenei hardcore din New York și New Jersey. A fost una dintre primele trupe care au îmbinat stilurile hardcore și rap, deschizând calea pentru un gen care astăzi are locul asigurat în istoria muzicii.

DOG EAT DOG s-au bucurat de faimă și succes comercial datorită unor piese ca "No Fronts", "Expect the Unexpected" sau "Who's the King", suprinzând prin melanjul unic de hardcore, rap și… saxofon. Ulterior, stilul trupei a evoluat, încorporând și elemente de ska, funk și hip-hop. De-a lungul carierei, americanii au împărțit scena cu numele grele, precum Rage Against the Machine, Sepultura, Metallica, Kiss, și au colaborat pe albumele lor cu artiști dintr-un spectru larg, ca Ronnie James Dios au RZA (Wu-Tang Clan).

În prezent, DOG EAT DOG se pregătesc să sărbătorească 30 de ani pe scenă printr-un turneu european, din care face parte și concertul din ultima seară Posada Rock. Va fi un show plin de energie și un final pe măsura întregii ediții din acest an a celui mai vechi festival de muzică rock din România!

DOG EAT DOG este a cincea formație anunțată în recital la Posada Rock 2018, după americanii de la UGLY KID JOE, finlandezii de la STRATOVARIUS, danezii de la ROYAL HUNT și românii de la LUNA AMARĂ. În perioada următoare vom anunța încă patru formații în recital.

Festivalul Posada Rock 2018 este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, este proiect prioritar al Ministerului Culturii și Identității Naționale şi se va desfăşura în perioada 31 august - 2 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Până pe 31 iulie mai puteți achiziționa bilete și abonamente la preț redus de pe site-ul festivalului www.posadarock.com precum și din rețeaua www.iabilet.ro.

Vă așteptăm la Posada Rock 2018!

Înapoi