Joi, 22 iul 2021

JINJER completează lista headlinerilor la Posada Rock 2021!

Jinjer, senzația metalului ucrainean care a cucerit lumea întreagă în doar câțiva ani, e capul de afiș al serii de sâmbătă, 4 septembrie, la Festivalul Posada Rock de la Câmpulung Muscel!

Înființat în 2009, dar consolidat un an mai târziu prin cooptarea extraordinarei vocaliste Tatiana Shmailyuk, cvartetul-fanion al Progressive Groove-ului la ora actuală a depășit în viteză granițele Ucrainei și ale Europei de Est, JINJER fiind considerat în prezent unul dintre cele mai titrate nume ale metalului modern. Stilul eclectic (metalul cizelat în genul celui practicat de Gojira, Lamb of God sau Opeth, combinat cu influențe din zona R&B, funk, jazz, reggae sau chiar hip-hop), dublat de compozițiile și instrumentațiile impecabile, dar mai ales vocea multivalentă a Tatianei au construit inconfundabilul sound JINJER.

Cariera fulminantă a trupei cuprinde trei albume de studio, turnee care au evoluat de la mici cluburi ucrainene la concerte open air în fața a zeci de mii de oameni pe toate continentele, plus videoclipuri care totalizează sute de milioane de vizualizări.

Anul acesta, JINJER a înregistrat cel de-al patrulea album, intitulat ”Wallflowers”, care va fi lansat pe 27 august, cu o săptămână înaintea recitalului extraordinar de la Posada Rock 2021. De altfel, ucrainenii au mai urcat pe scena de la Câmpulung Muscel la ediția din 2015 a festivalului și, precum Posada Rock, au crescut enorm în notorietate și popularitate în ultimii ani, ajungând la cote de invidiat.

Jinjer completează lista headlinerilor la Posada Rock 2021, care îi mai cuprinde pe suedezii Dark Tranquillity și pe grecii Rotting Christ.

În perioada imediat următoare vor fi anunțate și restul trupelor care vor evolua în recital.

Festivalului Posada Rock va avea loc în weekendul 3-5 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel, este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.

Abonamentele pentru cele 3 zile sunt anul acesta într-un număr limitat, având în vedere restricțiile impuse de autorități în organizarea evenimentelor cu public. Ele costă 200 de lei și sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro

Înapoi