Marţi, 31 iul 2018

Line-up final la Posada Rock 2018!

Încă 5 formații vor cânta în recital pe scena de la Câmpulung Muscel la ediția din acest an a festivalului Posada Rock!

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore.
Formația a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară, a concertat în deschiderea legendarei trupe americane de punk-rock NOFX, iar cele 2 turnee naționale din 2009 și 2010 au culminat cu lansarea DVD-ului "10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități".
Trupa are la activ 4 albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music România și intitulându-se I M E N S.

Bulgarii de la LAST HOPE reușesc să mențină în viață spiritul hardcore și punk în Balcani. Stilul Last Hope reprezintă un amestec unic de energie pură, intensitate, sunet heavy și agresiv și voce inconfundabilă.
Punctul forte al trupei îl reprezintă show-urile live, nivelul de energie degajat pe scenă atingând cote maxime.
LAST HOPE au concertat pe aceeași scenă cu formații precum Agnostic Front, Madball, Biohazard, Napalm Death, Anthrax, D.R.I., Overkill, Exodus, Hatebreed, Suicidal Tendencies… și multe alte nume mari ale scenei metal mondiale, confirmându-și reputația de trupă fanion a scenei hardcore din sud estul Europei.

MAGICA este cea mai veche trupă activă de rock din Constanța, practicând un power metal melodic cu o voce feminină de excepție.
Având 6 albume de studio la activ și o bogată activitate concertistică, Magica este printre primele trupe din România care au reușit să semneze un contract cu o casă de discuri importantă din străinătate.

O mai veche cunoștiință a publicului câmpulungean, GRAY MATTERS se întoarce la Posada Rock pentru un show special.
Muzica trupei poate fi definită drept o căutare permanentă de modalități de expresie a stărilor de spirit. Gray Matters reunește pe aceeași pânză 4 "materii" care își aduc împreună influențele și personalitățile pentru a demonstra că nu doar albul și negrul sunt relevante, ci și toate nuanțele de gri care fac puntea între două extreme: muzica electronică și muzica rock.

Și o ultimă surpriză, YELLOWCAKE, proiectul lui Whitfield Crane - solistul de la Ugly Kid Joe - va susține un scurt recital la Posada Rock 2018!

Programul complet al festivalului, ordinea trupelor și orele de intrare pe scenă pot fi găsite aici.

Vă reamintim că azi este ultima zi în care puteți să mai achiziționați abonamente la preț redus (70 de lei) direct de pe site-ul festivalului sau din rețeaua www.iabilet.ro!

Toamna începe, ca în fiecare an, la Posada Rock!

Galerie de imagini

Înapoi