Luni, 9 iul 2018

STRATOVARIUS este cel de-al doilea headliner confirmat la Posada Rock 2018!

Pe 31 august finlandezii de la Stratovarius aduc power metal-ul neoclasic la Câmpulung Muscel.

STRATOVARIUS se pregătește să aniverseze 30 de ani de la primul album, căruia i-a urmat o carieră fulminantă pe scena internațională. Numele trupei combină două instrumente celebre – chitara (Fender) Stratocaster și vioara Stradivarius – și, din această ingenioasă împletire a rezultat firesc stilul abordat: un rock energic cu influențe neoclasice.

16 albume de studio, 4 DVD-uri și 5 albume live, plus concerte și turnee pe tot globul au făcut din STRATOVARIUS una dintre cele mai influente trupe de power metal a ultimelor decenii.

La Posada Rock, STRATOVARIUS își va concentra întreaga carieră într-un recital de excepție, oferind publicului un „Best of...“ din care nu vor lipsi hiturile “Black Diamond”, “Eagleheart” sau “Hunting High and Low”.

STRATOVARIUS este a patra formație anunțată în recital la Posada Rock 2018, după americanii de la Ugly Kid Joe, danezii de la ROYAL HUNT și românii de la Luna Amara. În perioada următoare vom anunța încă 2 trupe din afara țării, precum și minim alte 3 trupe românești.

Festivalul Posada Rock 2018 este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, este proiect prioritar al Ministerului Culturii și Identității Naționale şi se va desfăşura în perioada 31 august - 2 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Abonamente la preț redus puteți achiziționa de pe site-ul festivalului www.posadarock.com precum și din rețeaua www.iabilet.ro.

Vă așteptăm la Posada Rock 2018!

Înapoi