Joi, 16 iun 2016

THERAPY? și RAGE sunt primele trupe confirmate la POSADA ROCK 2016

Cu ocazia aniversării a 30 de ani de Posada Rock, formații legendare ale scenei rock & metal mondiale își dau întâlnire pe scena de la Câmpulung Muscel. THERAPY? și RAGE sunt primele nume confirmate în recital pentru ediția din acest an a festivalului.

Înființată în 1989, celebra formație nord-irlandeză THERAPY? are la activ nu mai puțin de 14 albume de studio, vândute în mai mult de 2 milioane de exemplare. Hit-uri precum “Nowhere”, “Die Laughing”, “Trigger Inside”, “Screamager” sau “Diane” au petrecut mult timp în topurile mondiale, formația beneficiind de aprecierea unanimă a criticilor, a fanilor și a publicațiilor de specialitate din întreaga lume.

Practicând un rock alternativ cu influențe punk și pop și beneficiind de un dezvoltat simț al umorului, THERAPY? a rezistat trecerii timpului și, în componența Andy Cairns (chitară, voce), Michael McKeegan (bas), Neil Cooper (tobe), vine la Posada Rock 2016 în formă maximă, pentru a-şi promova albumul “Disquiet“, lansat anul trecut, printr-un un show electrizant din care nu vor lipsi piesele care i-au făcut celebri.

„Instituția de metal” RAGE este o parte importantă a scenei germane de heavy-metal formată la mijlocul anilor 80. Pe parcursul anilor, RAGE s-a consacrat drept una dintre cele mai de succes trupe ale genului Power Metal, abordând în compozițiile lor și elemente de metal progresiv și chiar muzică clasică.
În anul 1996 RAGE a fost prima formație de metal care a compus și înregistrat un album (“Lingua Mortis”) cu orchestră simfonică completă, urmat de “XIII”, considerat a fi unul dintre cele mai bune albume de Rock & Metal din toate timpurile. Formația a vândut de-a lungul carierei mai mult de 5 milioane de albume și a intrat în topurile mondiale de profil de peste 40 de ori.
“The Devil Strikes Again" este numele celui de-al 23-lea album de studio RAGE, lansat pe 10 iunie 2016 la Nuclear Blast Records. Cu acest material și cu un nou line-up format din Marcos Rodriguez (chitară), Vassilios “Lucky” Maniatopoulos (tobe), împreună cu eminenţa cenușie Peter "Peavy” Wagner (voce/bas), RAGE vine la Câmpulung Muscel pentru un recital în forţă.

În perioada următoare vom anunța minim alte 7 formații care vor cânta în recital la Posada Rock 2016, precum și, odată cu terminarea etapei de preselecție, cele 12 formații care vor evolua în concursul pentru marele premiu al acestei ediţii aniversare.

Festivalul Posada Rock 2016 este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung şi se va desfăşura în perioada 2-4 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei care găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

Biletele și abonamentele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - partener Telekom, reţeaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) și la Hard Rock Cafe București.

Online puteți plăti cu cardul, PayPal, pe factura de abonament Vodafone și Orange, prin ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.

Biletele şi abonamentele au următoarele preţuri:
- 20 lei biletul pentru o zi
- 45 de lei abonamentul pentru cele trei zile de festival.

Înapoi