Luni, 1 oct 2018

TIAMAT la Posada Rock 2019!

Tiamat, legenda suedeză a gothic metalului atmosferic, este unul dintre headlinerii ediției de anul viitor a Festivalului Posada Rock, care se va desfășura pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel, în perioada 30 august – 1 septembrie 2019.

Trupă-cult înființată la sfârșitul anilor ’80, cunoscând un succes masiv în 1994 cu albumul ”Wildhoney”, TIAMAT este o prezență aparte în istoria rockului european. Stilul eclectic, mergând de la death metal în prima parte a carierei la gothic metal pe albumele recente, reflectă personalitatea complexă a liderului trupei, Johan Edlund. TIAMAT a înregistrat 10 albume de studio și, deși cel mai recent datează din 2012, reușește să atragă publicul la cele mai importante festivaluri europene și nu numai - la începutul anului viitor, va concerta pe scena celebrei croaziere 10.000 Tones of Metal, care pornește din Miami, SUA.
Din concertul TIAMAT de la Posada Rock 2019 nu vor lipsi hiturile ”The Sleeping Beauty”, ”Whatever that Hurts” sau ”Vote for Love”, iar recitalul va acoperi întreaga carieră de aproape 30 de ani a trupei.

TIAMAT este unul dintre cei trei headlineri deja anunțați pentru ediția de anul viitor a Festivalului Posada Rock, alături de Moonspell și Soen. Alte 6 formații în recital (minimum un headliner și 2 co-headlineri) vor fi anunțate pe parcursul anului viitor. Lor li se vor adăuga cei 10 newcomeri care vor participa la concursul care pune la bătaie premii consistente, festivalul rămânând și anul viitor o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, respectându-și statutul de cel mai important festival concurs din țară.

✔️ Perioada de pre-sale include 1.000 de abonamente cu prețul de 100 de lei/buc., valabil până la epuizarea acestora, dar nu mai târziu de 1 ianuarie 2019;
✔️ La începutul anului 2019, odată cu anunțarea ultimului headliner la Posada Rock 2019, prețul abonamentelor va deveni 130 de lei/ buc.
✔️ Biletele pentru fiecare zi de festival vor fi puse în vânzare la 1 august 2019, la prețul de 70 de lei/buc.
Mai multe detalii despre fiecare pachet de bilete/abonamente vă vom oferi la momentul punerii lor în vânzare.

Abonamentele pot fi achiziționate online direct de pe pagina festivalului www.posadarock.com și din rețeaua www.iabilet.ro dar și în format fizic din Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii și Identității Naționale.

Înapoi