Alpha Q

Facebook   Youtube  

ALPHA Q este o trupă de metal din Sibiu, România.

Aceasta a luat naștere în vara anului 2016 și a susținut concertul de debut în luna octombrie a aceluiași an, după luni intense de compus și repetitii.

Trupa iși descrie stilul folosind termenul de MULTI-METAL.

Aceasta pentru că ei sunt un amestec echilibrat de riffuri heavy, armonii plăcute și versuri catchy, un contrast între greutatea riff-urilor și liniile vocale melodioase.

MEMBRI:

  • Mira Boțocan- vocal
  • Waqas Ahmed- chitară solo
  • Stefan Zsolt- chitară
  • Daniel Perganczi- bas
  • Mădălin Muntean- tobe

Experiența Alpha Q:

O trupă care înțelege importanța echilibrului și a angajamentului. Alpha Q este o trupă de metal, care încearcă intenționat să se distanțeze de generalizarea subgenurilor din muzica metal. Considerând că toate subgenurile din metal sunt de fapt, perfecte unele pentru celelalte, trupa creeazã propriul lor amestec: MULTIMETAL. Trupa datorează sound-ul versatil, gusturilor lor muzicale la fel de versatile, care nu se limitează la nici un subgen specific al rock-ului sau metal-ului. Asa cã, dacã sunteți în căutarea unor riff-uri heavy de chitară, a unui sound energic și puternic de tobe, dacă vreți sa auziți solo-uri de chitară explozive sau linii vocale, care pur și simplu nu vã vor mai părăsi mintea pentru o lungă perioadă de timp, Alpha Q are toate bazele acoperite.

Trupa se concentrează pe furnizarea de spectacole live energice și doreste să ofere publicului un spectacol memorabil, conectându-se cu acesta prin muzica.

Muzica nu are granițe și nici limite iar nici această trupă nu le are.

CIRCLES este primul single al trupei și a fost lansat pe 4 aprilie 2017. Despre piesa Circles, Mira, solista trupei spune următoarele: "Circles descrie dorința de eliberare dintr-o situatie care se repetă, de un sentiment care revine și te copleseste. E ca și când ai fi prins într-o spirală de sentimente și lupte contradictorii, din care încerci să scapi, dar care te readuc în același punct din care ai pornit, simțind totul și mai puternic decât la început. Dacă tot nu scapăm, mai bine să cântăm, zic!”

BLIND este cel de-al 2- lea single si a fost lansat in acest an pe 26 iulie impreuna cu un lyric video.

„Blind este ca un fel de conversatie in fata oglinzii, poate putin similara monologului lui Robert De Niro din Taxi Driver. Un mix de emotii incepand de la furie pana la dorinta de razbunare.“

CONTACT:  alphaqmetal@gmail.com

Galerie de imagini

 

Alte trupe