Divided By Perception

Facebook   Youtube   Instagram   Website  

Divided By Perception este o trupă cu influențe metalcore din Cluj-Napoca ce și-a început activitatea la sfârșitul anului 2012.Pe parcursul ultimilor ani, aceștia au lansat 3 single-uri și un EP intitulat "Verity", album ce conține 5 piese puternice care îmbină elemente agresive și melodice cu un mesaj liric ce expune situația actuală a acestei lumi cu care ne confruntăm.

Numele trupei a venit din partea unuia din chitariştii trupei, Bobo. Considerăm că fiecare din noi percepem viaţa şi diferitele sale momente într-un mod diferit, lucru ce ne face unici, dar în acelaşi timp ne separă unul de celălalt şi în acest sens suntem toţi divizaţi de percepţie.  Chiar dacă și între noi există diferențe, suntem uniți de același scop comun și anume de a progresa constant cu trupa.

Istoria trupei: Până în prezent am împărţit scena cu trupe precum: Veil Of Maya, Betraying The Martyrs, Close Your Eyes, Cedron, In Other Climes, To Kill Achilles, Every Man Is An Island, precum şi trupe locale (Diamonds Are Forever, Scars Of A Story, Kaidun). În data de 22 Aprilie am avut oportunitatea de a participa în cadrul semifinalei Wacken Metal Battle unde am reușit să ajungem în faza finală, care va avea loc în data de 22 Iunie 2017 la Sibiu.

Componenţă:

  • Tamas Gyorffy – Voce
  • Findrihan Andrei – Chitara
  • Mosneagu Bogdan – Chitara
  • Timiș Alex - Bass
  • Chira Daniel – Tobe

Galerie de imagini

 

Alte trupe