DRIVE YOUR LIFE

Facebook  

Componența

Stanimir "Stavry" Stavrev - Vocals
Ivailo Georgiev - Guitar
Svetoslav Zdravkov - Drums
Georgi Pehlivanov - Bass

Istoric

DRIVE YOUR LIFE a luat fiinta in 2012 in Varna, Bulgaria. Formatia include muzicieni cu experienta, avand in Stanimir "Stavri" Stavrev una dintre vocile de elita ale rockului bulgar, voce care poate trece foarte usor dintr-un registru in altul, putand aborda cu usurinta diferite genuri ca heavy, speed, power si thrash, death metal. Formula este completata cu succes de catre Ivailo Georgiev la chitara, George Pehlivanov la bass si Svetoslav Zdravkov.

DRIVE YOUR LIFE a lansat primul album in 2016, intitulat "Sound Attack". Albumul autoprodus  contine 10 piese energice, imbinand sonoritatile Thrash/Death cu cele Rock'n Roll/Punk, de altfel trupa si-a definitivat un sound aparte, intitulandu-si stlul ca Death'n Roll. Albumul a fost promovat printr-o serie de concerte in Balcani, cu aceasta ocazie avand loc si primele concerte in Romania in cluburile din Constanta si "Capidava Fest 2017".

Toamna lui 2017 aduce si semnarea unui contract cu label-ul romanesc "Psychosounds Music" si cu agentia de booking "Rusidava Management". Astfel ca in aprilie 2018 DRIVE YOUR LIFE lanseaza cel de-al doilea album "The Wizard of Death", in format digi-pack. Albumul contine 11 piese ce incununa eforturile si gusturile muzicale ale membrilor trupei. Promovarea acestuia se face printr-un turneu in Romania in : Craiova, Timisoara, Zalau, Targu-Jiu, Petrosani ("Barock Fest 2018") si Bucuresti ("Psychosounds Fest 2018" plus alte concerte de club). Turneul a continuat in principalele orase din Bulgaria, culminand cu "Hills of Rock Fest 2018" Plovdiv, cel mai mare festival rock din Bulgaria, unde a performat alaturi de nume consacrate din scena metalica internationala.

Un turneu in Balcani a marcat cea de-a doua parte a promovarii celui de-al doilea material, incluzand aparitii pe scenele "Varna Rock 2019" si "Posada Rock 2019".

 

 

Galerie de imagini

 

Alte trupe