HARMASAR

Facebook   Youtube  

Suntem trupa HARMASAR, prima și unica trupă de folk metal din Republica Moldova. Membrii actuali sunt Max Miller - voce, chitară Ionel Cojocaru - chitară Pavel Ungureanu - nai, voce Ștefan Gîlcă - chitară bas, voce Mircea Grosu - tobe În 2013 ne-am lansat în Chișinău printr-un concert reușit, ocupând un loc de top în undergroundul local. În 2015 am luat primul loc în concursul pentru trupele începătoare POT Music. În 2016, în urma unei campanii de crowdfunding încheiată cu 100% din suma targetată am reușit să înregistrăm și să lansăm albumul de debut "Din Pământ".

În 2020, în carantină, am lansat single-ul "XIII" pe platformele on-line. În ultimii ani, trupa Harmasar, în parteneriat cu Grom Booking Agency a pornit o serie de evenimente anuale, "Prăpăd Fest".

De-a lungul activității am reușit să ocupăm sloturi de co-headlineri pe scene ca Rock'n'Iasi, Celtic Transilvania, Folk & Metal Fest, Open Camp Vaslui și am cântat alături de Rotting Christ, Vader, Jinjer, Finsterforst. În prezent avem un EP, înregistrat în pandemie și gata să vadă lumina zilei după câteva momente organizatorice puse la punct.

Galerie de imagini

 

Alte trupe