Invictus

Facebook   Youtube   Website  

Trupa INVICTUS s-a înființat în vara anului 2014, din dorința de a aduce un suflu nou în scena rock/metal autohtonă. Membrilor fondatori, Ștefan Bereș și Costi Dominteanu li s-a alăturat solista Sânziana Niculae. La mai puțin de un an de la înființare, trupa INVICTUS a lansat primul material discografic cu același nume, în Club Fabrica, eveniment ce s-a bucurat de atenția a 350 de participanți. Albumul cuprinde 10 piese, prima piesă lansată în mediul online, „REvolution”, a acumulat 5.000 de vizualizări în mai puțin de o lună, și primește în continuare atenția deosebită a fanilor.

În Aprilie 2016 Invictus a lansat primul videoclip oficial, la piesa intitulată "Enlight".
Regia videoclipului este semnată de Ionuț Trandafir (Trandafilm), iar de masterizarea piesei s-a ocupat Mika Jussila, de la Finnvox Studios, cunoscut pentru colaborările sale cu formații de renume internațional, precum Nightwish, Stratovarius sau Children Of Bodom.

INVICTUS este una dintre puținele trupe autohtone ce și-a propus înca de la începutul activității să combine heavy si power metal cu elemente simfonice, un amestec de chitare catchy si părți orchestrale.
Membrii trupei nu se feresc sa admită influențele diverse din muzica INVICTUS, printre acestea numarându-se Nightwish, Sabaton, Within Temptation sau Rammstein.

După diverse schimbări de componență, membrii actuali ai trupei sunt:
Roxana Morar,  Ștefan Bereș, Carol Dima, Sebastian Stanciu și Alex Ciungu.

Galerie de imagini

 

Alte trupe