Lucky Thirteen

Facebook   Youtube   Instagram   Website  

Unindu-și pasiunea pentru muzică și pentru crearea acesteia, Lucky Thirteen este o trupă de progressive rock/metal care inspiră dedicare și expiră emoție.

Din dorința de a se exprima prin sunet, trupa a fost formată în anul 2015 la Palatul Copiiilor din Brașov de către toboșarul Theodor Moldovan și basistul Alexandru Berbecariu, urmați fiind de solistul Andrei Voiculaș iar mai apoi de către chitariștii Michael Gross și Alexandru Boieș. În timp au apărut diferențe în plan artistic cât şi în cadrul perspectivelor de viitor.

Componența trupei a avut parte de modificari, membrii dorindu-și mereu progresul. Astfel, Lucky Thirteen l-a întâmpinat cu brațele încărcate de instrumente și cu idei promițătoare pe solistul Cristian Medrea, trupa ajungând într-o formulă finală ce oferă un spirit tânăr însă cu o maturitate necesară ce promite in permanență succesul.

Prietenia lor s-a născut prin ore nenumărate petrecute în sala de repetiții si studio prin împărtășirea si unificarea ideilor. Astfel, s-a format o legătură unică, cauzată de un lucru care îi aduce mereu împreună: muzica. Problemele, visele, gândurile lor au devenit note, versuri și melodii răscolitoare. Trecând de la ritmuri liniștitoare și versuri întunecate, difuze la frecvențe puternice și versuri intense, impetuoase, trupa adoptă diferse stiluri precum progressive rock, progressive metal, folk, raggae, atmospheric. Sunt inspirați de mari nume precum Pink Floyd, Opeth, Led Zeppelin, Porcupine Tree, vibrațiile acestora provocând membrii trupei să îsi răscoale emoțiile, să trăiască profund prin versuri ce reflectă realitatea văzută într-un mod captivant.

Împărtășindu-și muzica prin numeroase județe din țară la festivaluri și concursuri, grupul a avut ocazia de a împărți scena cu nume importante ale rockului autohton precum : Kempes, Bucovina, Between Colors, White Walls, Hteththemeth, Șuie Paparude, Lupu' cel Rău, Magica, C.A.S.H, Vespera, Carla's Dreams, Conexiuni, Hara sau Cargo.

La începutul lunii noiembrie (2017), trupa a lansat EP-ul de debut intitulat "Standing In The Shadows" care conține 6 piese ce ne poartă prin stări firești amplificate.

In mai 2018 Lucky Thirteen s-a calificat in semifinala concursului Wacken Metal Battle, desfășurată la Râmnicu Vâlcea, susținând un concert apreciat de public și lăudat de juriu.

În prezent trupa descoperă noi sunete din care construiește compoziții ce promit un viitor album cu o nuanță aparte, Lucky Thirteen fiind un exemplu de originalitate.

Componența

  • Cristian Medrea - voce/instrumente de suflat
  • Michael Gross - chitară ritmică/clape
  • Alexandru Boieș - chitară solo
  • Alexandru Berbecariu - bass/backing vocals
  • Theodor Moldovan - tobe

Standing in the Shadows (2017)
Youtube: http://bit.ly/SitS-YT
Bandcamp: http://bit.ly/StandingInTheShadows
Spotify: http://bit.ly/LuckyThirteenSpotify

Videoclipuri: http://bit.ly/LuckyThirteenLive

Soundcloud: www.soundcloud.com/luckythirteenbv

Contact: luckythirteenbv@gmail.com

Galerie de imagini

 

Alte trupe