SHADOWS OUT OF TIME

Facebook  

Componența

SHADOWS OUT OF TIME inseamna:
Georgi Dimov - Vocals
Stanimir Stavrev - Vocals
Georgi Pehlivanov - Bass
Georgi Petrov - Guitar
Petar Velev - Guitar
Gordan Kaloianchev - Guitar
Valentin Deskov - Drums

Istoric

SHADOWS OUT OF TIME a luat fiinta in 2018 in Varna, Bulgaria. Formatia este un proiect al basistului Georgi Pehlivanov. Trupa a fost formată în 2018 în Varna, Bulgaria și cuprinde muzicieni bine cunoscuți de la trupe precum Symbolic, Lieveil sau Drive Your Life. Trupa a clasificat muzica lor ca Melodic Power Metal. Primul single "Evil Rising" a fost lansat la începutul anului 2019.

Anul 2019 vine cu primele concerte, prima aparitie fiind pe scena din "Fabrica" in cadrul "Balcanic Metal Night", urmata apoi de concerte in Bulgaria in cadrul mai multor festivaluri ca "Spirit of Rock Summer Nights", "Sea of Black", cel mai insemnat fiind "Hills of Rock" alaturi de nume de renume internationale.

Activitatea si sound-ul trupei a atras atentia labelului "Psychosounds Music" care a semnat un contract cu trupa, astfel ca pe 16 noiembrie 2019 a fost lansat si primul album al trupei, intitulat "Shadows Out of Time". Albumul beneficiaza de piese ritmate, partea vocala pe piese fiind impartita intre cele doua voci.

Galerie de imagini

 

Alte trupe