Taking Back August

Alex Precup (voce), Claudiu Ene (bas), George Motei (chitară), Alex Iliescu (chitară) și Moroianu Gabriel (tobe), au format recent proiectul Taking Back August. Ca proiect, suntem la începutul drumului,toti cu același scop, să ne facem auziți prin munca noastră și să reușim în perimetrul underground cu toate ca avem tendința de a crede că ambițiile noastre ne vor duce și mai sus, abordând un stil agresiv dar în același timp, melodic. Suntem, pe scurt, fuziunea a doua trupe, rezultat pe care îl considerăm promițător.

Am lansat primul nostru single în octombrie împreună cu un Lyric Video , intitulat „Welcome Home", mesajul piesei fiind bine definit astfel depășind barierele impuse de așteptările ascultătorilor cu puțin curaj, având de-a face cu o duritate, dar în același timp un subiect foarte sensibil.

De la lansarea primului single, am lucrat din greu la EP-ul „The Devil's Crown" pe care îl vom lansa în această vară. EP ce va conține 6 piese și credem cu tărie că produsul finit va surprinde scena românească, precum și în străinătate. De asemenea, recent am lansat cel de-al doilea single din EP, „The River".

Galerie de imagini

 

Alte trupe