Luni, 26 iun 2017

FIREWIND la Posada Rock 2017

Gus G. și trupa sa FIREWIND, în premieră în România, completează în mod epic lista headlinerilor la festivalul Posada Rock 2017!

După ce a fost chitaristul lui Ozzy Osbourne în ultimii 8 ani, Gus G. s-a întors la FIREWIND, trupa pe care a înfiinţat-o acum aproape două decenii şi pe care a transformat-o într-unul dintre cele mai solide produse de export ale industriei muzicale greceşti. Cu un heavy metal epic şi melodios, cântat în forţă şi pigmentat de solourile virtuoase ale lui Gus G., FIREWIND a depăşit graniţele continentului european, urcând pe scene din întreaga lume.

Pe 3 septembrie, la Câmpulung Muscel, pe scena Posada Rock 2017, FIREWIND promovează cel mai recent produs discografic, „Immortals”, primul album conceptual al trupei, concentrându-se pe istoria Greciei antice, mai precis pe bătăliile de la Termopile şi Salamis.  Din punct de vedere muzical, trupa a profitat la maximum de cei patru ani scurşi de la precedentul album: „Piesele au fost scrise într-un ritm mult mai domol de data aceasta, aşa că am avut destul timp să compunem şi apoi să ne concentrăm pe a păstra doar ideile care erau cu adevărat solide”, spune Gus G. La asta se adaugă şi suflul proaspăt adus de noul solist Henning Basse, a cărui voce bogată, influenţată de rockul clasic, se potriveşte perfect cu spiritul trupei.

FIREWIND încheie lista headlinerilor la Posada Rock 2017, după DIRKSCHNEIDER, EVERGREY şi SOEN. În curând vom anunța şi formațiile româneşti care vor cânta în recital.

Festivalul Posada Rock 2017 este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, este proiect prioritar al Ministerului Culturii şi se va desfăşura în perioada 1-3 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Pe lângă recitalurile cu formații importante din țară și străinătate, festivalul își păstrează statutul de cel mai vechi și important festival concurs din țară, rampă de lansare pentru trupele tinere.

Structura orientativă a zilelor de festival va fi următoarea:

  • 1 septembrie: 5 formații în concurs și 3 formații în recital
  • 2 septembrie: 5 formații în concurs și 3 formații în recital
  • 3 septembrie: 4 formații în gala laureaților și 3 formații în recital

Biletele şi abonamentele au următoarele preţuri:

PRESALE 1 (până la 15 iulie):  20 lei / zi sau 50 lei abonamentul pe 3 zile
PRESALE 2 (15 iulie - 31 august): 30 lei / zi sau 70 lei abonamentul pe 3 zile
LA INTRARE (1 - 3 septembrie): 40 lei / zi sau 100 lei abonamentul pe 3 zile

Acestea pot fi procurate direct de pe site, în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - partener Telekom, reţeaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) și la Hard Rock Cafe București.

Online puteți plăti cu cardul, PayPal, pe factura de abonament Vodafone și Orange, prin ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.

Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei care găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

Înapoi