Luni, 31 iul 2023

Cristi Gram a împărtășit magia chitării cu tinerii musceleni

În perioada 24–26 iulie 2023, Asociația Rock Culture a organizat la Câmpulung Muscel un masterclass de chitară susținut de Cristi Gram, chitaristul formației Phoenix. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Muzeului Municipal Câmpulung și a avut loc la Secția Etnografie a acestuia, în aer liber.

Masterclass-ul a fost gratuit și a stârnit interesul unui număr semnificativ copii și tineri, dar și al altor persoane iubitoare de muzică și în special de chitară. De-a lungul celor trei zile de masterclass, Cristi Gram a împărtășit cu cei prezenți elemente de teorie muzicală, tehnici de interpretare și demonstrații de virtuozitate. Tinerii participanți au venit la masterclass atât din Câmpulung Muscel, cât și din Târgoviște, Pitești și București, aducându-și chitările și cântând alături de unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni rock din România.
Evenimentul a fost un succes, fiind reflectat pe larg în mass-media locală:

 

Masterclassul a făcut parte din Proiectul „Școala de Rock Câmpulung”, care urmărește transformarea municipiului muscelean într-o destinație relevantă pentru creația contemporană de muzică rock. Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Apel PNRR/2022/C11/I5 – 1 (cod proiect 31) – „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”.

Înapoi