Luni, 5 sep 2022

Doomsday Astronaut – Marele Premiu la Posada Rock 2022!

Sibienii de la Doomsday Astronaut sunt marii câștigători ai concursului dedicat trupelor underground la ediția din 2022 a Festivalului Posada Rock, desfășurat în perioada 2-4 septembrie la Câmpulung Muscel.

Juriul format din Lenți Chiriac, Andy Ionescu, Mihai Ilie, Denis Uță, Bogdan Prundeanu, Bogdan Trîmbaciu și Răzvan Brăileanu a fost impresionat de calitatea compozițiilor, dar mai ales de prestația live impecabilă oferită de Doomsday Astronaut, o trupă de progressive rock instrumental care, astfel, a plecat de la Posada Rock cu Marele Premiu în valoare de 2.000 de euro. În plus, Doomsday Astronaut a primit și premiul oferit de Underground Music, constând într-un pachet de promovare.

Premiul I a ajuns la bucureștenii de la Taking Back August, Premiul al II-lea a fost acordat trupei Mors Silens din Ungaria, Premiul al III-lea a fost primit de arădenii de la Unity of Opposites, iar formația Zgripsorum din Ploiești a câștigat Premiul ”Zaharia Rădulică”.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.

Galerie de imagini

Înapoi