Marţi, 6 iun 2017

EVERGREY la Posada Rock 2017

După un turneu american şi concerte la marile festivaluri europene ale verii, suedezii de la EVERGREY încep toamna la Câmpulung Muscel, pe scena Posada Rock 2017!

Sound-ul EVERGREY, un amestec bine dozat de dark, melodic şi progressive metal, este semnătura sonoră inconfundabilă a uneia dintre cele mai apreciate trupe suedeze ale momentului. Cu o carieră care se întinde peste două decenii şi cu zece albume de studio la activ, EVERGREY face parte din prima ligă a metalului european, fiind o prezenţă constantă în topurile de gen şi pe marile scene din întreaga lume.

Pe 1 septembrie, la Câmpulung Muscel, pe scena Posada Rock 2017, EVERGREY promovează cel mai recent produs discografic, „The Storm Within”, despre care fondatorul şi liderul trupei, Tom Englund, spune că e „un album masiv”, cu o producţie de top, în care precizia instrumentală se împleteşte perfect cu momentele de feeling la care vocea unică a lui Tom contribuie decisiv.

Din recitalul de la Câmpulung nu vor lipsi, cu siguranţă, hiturile care, de la sfârşitul anilor ’90 şi până în prezent au făcut ca EVERGREY să fie un nume de neratat pentru fanii metalului de calitate.

EVERGREY este al doilea headliner anunţat la Posada Rock 2017, după DIRKSCHNEIDER, care, pe 2 septembrie,  la Câmpulung Muscel, va cânta hiturile care l-au consacrat începând cu anii ’80, alături de formația ACCEPT. În curând vom mai anunța încă un headliner plus alte 6 formații care vor cânta în recital.

Festivalul Posada Rock 2017 este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, este proiect prioritar al Ministerului Culturii şi se va desfăşura în perioada 1-3 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Biletele şi abonamentele au următoarele preţuri:
PRESALE 1 (până la 15 iulie):  20 lei / zi sau 50 lei abonamentul pe 3 zile
PRESALE 2 (15 iulie - 31 august): 30 lei / zi sau 70 lei abonamentul pe 3 zile
LA INTRARE (1 - 3 septembrie): 40 lei / zi sau 100 lei abonamentul pe 3 zile
și pot fi procurate direct de pe site-ul festivalului: www.posadarock.com, în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - partener Telekom, reţeaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) și la Hard Rock Cafe București.

Online puteți plăti cu cardul, PayPal, pe factura de abonament Vodafone și Orange, prin ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.

Un spaţiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei care găzduieşte festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deţinătorii de bilet sau abonament.

Vă așteptăm la POSADA ROCK 2017!

Înapoi