Marţi, 1 aug 2023

Finaliștii concursului Posada Rock 2023

Din cele 52 de formații înscrise în preselecție, juriul format din Cristi Gram, Lenți Chiriac, Andy Ionescu, Mihai Ilie, Vlad Bușcă, Bogdan Prundeanu, Denis Uță, Bogdan Trîmbaciu și Răzvan Brăileanu a decis să trimită în finala de la Câmpulung Muscel următoarele trupe:

CRIMENA (Craiova)
DILUVIAN COLLAPSE (Timișoara)
ENDLESS DARK (Târnăveni)
IMPRUDENT (Iași)
LEATHER BRIGADE (București)
MBP (București)
NEON PROPHECIES (București)
SERPENT STREAM (Iași)
UNGOLIANTH (București)
WILDCHILD (Sibiu)
Acestora li se va alătura formația THE GROOVY BASTARDS (București), beneficiara unui wildcard drept premiu din partea juriului, în urma prestației de la Constelații Rock.

Rugăm formațiile calificate în finală să transmită până pe 10 august, la adresa de e-mail: contact@posadarock.com, riderul tehnic, stage plotul și numărul exact de persoane care se vor deplasa la Câmpulung.

De asemenea, le rugăm să citească atent regulamentul concursului (în special detaliile legate de cazare, transport, mod de desfășurare, etc.) pe website.

Finala concursului Posada Rock 2023 este parte din proiectul „Școala de Rock Câmpulung”, care urmărește transformarea municipiului muscelean într-o destinație relevantă pentru creația contemporană de muzică rock. Proiectul este implementat de Asociația Rock Culture, organizatorul Posada Rock, fiind finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Apel PNRR/2022/C11/I5 – 1 (cod proiect 31) – „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” și cofinanțat de Primăria Câmpulung Muscel.

Înapoi