Luni, 4 iul 2022

Începe concursul Posada Rock 2022!

Ca în fiecare an, Posada Rock sprijină trupele underground, fiind cel mai vechi și important festival-concurs din țară. În competiție se pot înscrie gratuit oricât de multe trupe, iar 10 dintre ele vor fi selectate de către un juriu de specialitate pentru a câștiga premii consistente și a urca pe aceeași scenă pe care vor cânta anul acesta Paradise Lost, The Haunted, The Exploited, The Toy Dolls - Official și alte nume mari.

Ca să participe la preselecția pentru concurs, formațiile doritoare trebuie să trimită până pe 17 iulie 2022, orele 23:59, la adresa de e-mail contact@posadarock.com următoarele materiale:

  • cel puțin trei piese originale în format MP3;
  • minimum un material video sau un link către un material video care să conțină o piesă a formației interpretată LIVE;
  • biografia formației (membri, istoric, palmares etc.);
  • trei fotografii cu formația la o calitate cât mai bună.

Doar trupele care vor depune aplicații complete vor fi admise în preselecție.

Preselecția va fi făcută de către un juriu de specialitate. Numele membrilor juriului vor fi făcute publice la momentul oportun.

În faza finală a concursului, care are loc în primele două zile ale Festivalului Posada Rock, vor participa 10 formații, care vor fi anunțate cel târziu pe 22 iulie 2022.

Pentru trupele participante la faza finală a concursului se asigură cazarea pentru membrii formației și maximum un însoțitor (manager, sunetist, promoter etc.) și transportul: bilet de tren clasa a II-a, bilet de autobuz sau combustibil (un autoturism per formație, max. 7,5L/100 KM). Decontul transportului se va face doar la prezentarea biletului, bonului sau facturii aferente.

Fiecare formație calificată în faza finală a concursului va avea la dispoziție un total de 30 de minute pentru set-up, line-check și recitalul propriu-zis. Orice depășire a timpului alocat poate duce la depunctarea sau chiar eliminarea din concurs a formației respective.

După deliberările juriului, trupele clasate pe primele patru poziții la concursul din cadrul Festivalului Posada Rock 2022 vor fi recompensate cu următarele premii:

  • Marele premiu – 2.000 de euro
  • Locul 1 – 1.000 de euro
  • Locul 2 – 500 de euro
  • Locul 3 – 200 de euro
  • Premiul "Zaharia Rădulică" – 500 de euro.

Festivalul Posada Rock 2022 are loc între 2 și 4 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Trupele internaționale care vor evolua în recital sunt Paradise Lost, The Haunted, The Exploited, Toy Dolls, acestora urmând a li se adăuga și alte nume mari de peste graniță și din țară.

Abonamente aici

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.

Înapoi