DIRKSCHNEIDER

Numele lui reflectă succesul muzicii metal germane ca nimeni altul.

În cadrul turneului "Farewell to Accept", legendarul Udo DIRKSCHNEIDER a dat încă o dată totul și a scris o nouă poveste de succes: a urcat pe unele dintre cele mai mari scene din lunga sa carieră, mai mult de două treimi din spectacolele susținute în întreaga lume fiind sold-out.

Pe 2 septembrie, la Câmpulung Muscel, pe scena Posada Rock 2017, veteranul rock-ului german va scrie finalul unui imens capitol din istoria muzicii în modul său unic: cântând hiturile care l-au consacrat începând cu anii ’80, alături de formația ACCEPT.

Încă sunt cuprins de emoții și mă simt foarte bine cântând aceste melodii live”, a spus Udo DIRKSCHNEIDER. „Sunt parte din trecutul meu și, în cele din urmă, parte din vocea mea. Dar vine un moment în viață când trebuie să închizi un capitol. S-a vorbit atât de mult despre ACCEPT și au fost atâtea speculații. Voi face acum declarația mea muzicală finală și, pe durata concertului, voi oferi publicului șansa de a se bucura de aceste cântece, în interpretarea mea, pentru ultima dată.”

Udo va fi acompaniat și de această dată de muzicienii din trupa sa actuală U.D.O. împreună cu noul chitarist Bill Hudson (ex. Circle II Circle, Jon Oliva's Pain și TSO).

Galerie de imagini

 

Alte trupe