Gunshee

Biografie

Gunshee este o trupa romaneasca de Rock Progresiv Instrumental formata din 3 braileni stabiliti in Bucuresti (Serban - Bas, Razvan - Chitara, Laurentiu - Tobe). Fiecare dintre membri a ajuns in capitala cu gandul de a-si forma studiile superioare. In 2015, s-au intalnit si au pus bazele unei trupe care abia in 2019 apare public sub numele de "Gunshee". Cu ocazia primelor concerte, grupul lanseaza un demo, numit "Marker CD".

Unul din cele mai importante si frumoase momente pentru grup a fost concertul din deschiderea trupei Luna Amara in 2019, Club Quantic, Bucuresti, cu ocazia turneului lor aniversar de 15 de ani de la lansarea albumului "Asfalt". La inceputul anului 2020, Gunshee canta in cadrul Nesemnatii cu Bogdan Serban la Radio Guerrilla. Acest concert incheie temporar lantul de acte artistice live prepandemice din studio-ul Guerrilla, dar si prestatiile live ale trupei pe perioada lockdown-ului.

Recent, pe 15 iulie 2021, Gunshee lanseaza primul album, "Friends Through Here", acesta fiind prilejul reinceperii activitatii concertistice.

Membri

Serban-Corneliu Mateescu - Bas
Razvan-Ionut Stancu - Chitara
Gabriel-Laurentiu Grigore - Tobe

Galerie de imagini

 

Alte trupe