N.O.R.

Facebook   Youtube   Instagram  

N.O.R. este o formație românească de rock alternativ, fondată în 2012 la Oradea, odată cu reunirea actualilor membri din diverse proiecte rock anterioare. Componența actuală este: Paul Halasz (voce, chitară), Raul Oros (chitară, voce), Sammy Tuli (chitară, voce), Cristi “Copex” (bass, voce) şi Lucian Hulban (tobe, voce). Formația a debutat în 10 noiembrie 2012 la Moszkva Café din Oradea. Popularitatea trupei a crescut treptat, în acest moment N.O.R. fiind un nume cunoscut în rock-ul alternativ românesc

N.O.R. a concertat în majoritatea orașelor din România și a cântat în line-up-uri cu cele mai importante trupe rock româneşti: Celelalte Cuvinte, Cargo, Bucovina, Alternosfera, Vița de Vie, Omul cu Şobolani, Robin and the Backstabbers, Luna Amară, Implant Pentru Refuz, Blazzaj etc.

În timp, N.O.R. a atras atenția celor mai cunoscute posturi rock româneşti de radio online, Radio Trib, Definite Rock şi Romanian Rock Radio, piesele N.O.R. fiind în playlist-urile acestora. Piesa «În somn», a fost aleasă de către Radio Trib la finalul anului 2014, în top 100 cele mai importante melodii rock româneşti ale anului. În acelaşi top anual, în 2015, Radio Trib a ales din nou o piesă N.O.R. şi anume «Piesa 9»

Galerie de imagini

 

Alte trupe